Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, sanayi sitesi ile ilgili olarak esnafın zarar görmeyeceği bir süreç yaşanacağını, esnafların her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

7 Haziran seçimleri öncesi yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Ali Ercoşkun, teşkilatlarla birlikte İzzet Baysal Caddesinde esnafları ziyaret etti. Ercoşkun destek ve dua isterken, yürüttükleri çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Daha sonra PTT Caddesine geçen Ercoşkun, vatandaşlarla sohbet edip destek istedi. Kalabalık bir partili grubu ile dükkan dükkan gezen Ercoşkun, 7 Haziran seçimlerinin ülke açısından önemine değinerek, Bu seçimlerde istikrar ve güven ortamının sürmesi hem Bolu hem de ilçeler açısından çok önem taşıyor. 3 milletvekili ile Ankara'ya gitmemiz durumunda hem bakanlarımızın hem de başbakanımızın karşısında Bolu için isteklerimizi daha kolay gerçekleştirebiliriz” dedi.

“ESNAFA ZARAR VERMEMİZ SÖZ KONUSU DEĞİL”

Seçim çalışmalarının ardından açıklamalarda bulunan Ali Ercoşkun, sanayi sitesinin Bolu'nun geleceğine yön vereceğine işaret ederek, Sanayi Sitesini ziyaretimiz hem esnafın dertlerini dinleme açısından hem de hasbihal etme şansını bize verdi. Bolu'nun geleceğinde çok önem verdiğimiz sanayi sitesinin yeri ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunduk. Bu konuda oldukça uzun süren bir süreç söz konusu. Sanayi esnafının zihninde yeni yapılacak dükkanların maliyeti ile alakalı hem de mevcut yerin nasıl değerlendirileceğine yönelik soru işaretleri var. Bolu'nun değişmesini hedefliyoruz. Bu çerçevede 100 yıllık bir çalışma ile hareket ediyoruz. Bunu yaparken küçük esnafımıza zarar vermemiz söz konusu değil. Esnafın gözünde değerlendirilecek hem esnafın hem de Bolu'nun kazanacağı bir çözüm noktasında Ak Parti milletvekilleri olarak bugüne kadar sanayi esnafının yanında durduğumuz gibi bundan sonra da bu sürece yön vereceğiz. Sanayi sitesindeki ilgiden güler yüzden ve alakadan kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber Merkezi