AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, beraberindeki AK Partili heyetle birlikte ziyaret ettiği Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan Bolu'da spora ve sporcuya büyük yarar sağlayacak yatırım taleplerinde bulundu.

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu'daki mevcut spor tesisleri ve spor yatırımları için Başkent'te sürdürdüğü maddi destek arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı, Süper Lig'in ana sponsor kuruluşu Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nı Başkent'te ziyaret eden ve başta Boluspor Kulübü olmak üzere Bolu'daki mevcut spor tesisleri ve spor yatırımları için maddi destek talebinde bulunan Ercoşkun'un bu defaki durağı Gençlik ve Spor Bakanlığı oldu. Bakanlık ziyaretinde Ercoşkun'a, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan eşlik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'la bir araya gelen Bolu heyeti adına ziyarette konuşan Ercoşkun, Göynük Gençlik Merkezi, Yeniçağa, Dörtdivan ve Göynük ilçelerine kapalı halı saha ve futbol sahaları kazandırılması talebinde bulundu. Bakan Kılıç'a Bolu'da sporun gelişimi ve daha fazla sporcunun gelişimi için bu yatırımlara ihtiyaç duyulduğunu belirten Ercoşkun, projelerini Bakan Kılıç'a sundu. Ziyaret sonrası ilk değerlendirmelerinde, Bolu için verimli bir görüşme gerçekleştirildiğini ifade eden Milletvekili Ercoşkun'un Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Bolu'nun elde edeceği kazanımların ayrıntılarını önümüzdeki günlerde açıklayacağı öğrenildi. Haber Merkezi