Ali Ercoşkun, CHP'yi burslar üzerinden vurdu

AK Parti Bolu Milletvekili ve Milletvekili 1'inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, Üniversite öğrencilerimiz, AK Partili belediyelerimizin burs hizmetinden CHP yüzünden mahrum kaldı” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili ve 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarına Sağlık Mahallesi'nde devam etti. Parti teşkilatları ile çalışmalarını gerçekleştiren Ercoşkun, mahallelerde ziyaret ettiği tüm işyerlerinde esnaflara ve kapı kapı dolaştığı mahalle sakinlerine yine gün boyu AK Parti'nin seçim beyannamesini anlattı. Gençlerin sınırsız, ücretsiz internete erişme imkanı getireceklerini belirten Ercoşkun, kendi işini kurmak isteyen gençlere proje karşılığında 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek vereceklerini söyledi.

Açıklamalarının devamında, üniversite öğrencilerinin eğitimlerine daha fazla katkı vermek istediklerini; ancak bunun CHP tarafından engellendiğini belirten Ercoşkun, üniversite öğrencisi genç bir kıza yaptığı bilgilendirmede, AK Partili belediyelerimiz üniversite öğrencisi gençlerimizin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla burs hizmeti veriyordu. Fakat milletin değerleriyle derdinin ne olduğunu anlayamadığımız CHP'nin milletvekilleri mahkemeye başvuruda bulundular. Mahkemeden ‘Belediyeler burs veremez' kararı çıktı. Ve bu kararla belediyelerimizin burs vermesi yasaklandı. Fakat AK Partili bazı belediyelerimiz, Bolu'da eğitim görüp üniversiteyi kazanan gençlerimize bilgisayar hediye ediyor. Bu da eğitime katkı sağlamak adına güzel bir uygulama.” dedi.

Ercoşkun, gün boyu sürdürdüğü seçim gezilerinin ardından akşam saatlerinde ise, hasta ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Haber Merkezi