TBMM tarafından bir dizi temaslarda bulunması için geçtiğimiz hafta özel olarak Avustralya'ya gönderilen Ali Ercoşkun, ülkeye ayak basar basmaz Bolu'da seçim çalışmalarına katıldı. 32 saatlik yolculuğun ardından ayağının tozu ile Mudurnu'ya giden Ali Ercoşkun, İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürdü.

Mudurnu Teşkilatıyla birlikte vefat eden Mehmet Bayram'ın cenazesine katılan Ali Ercoşkun daha sonra Mudurnu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen organizasyona katıldı. Bolu'daki programın ardından Mudurnu'daki etkinliğe katılan Mehmet Emin Güz ile birlikte köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Ali Ercoşkun muhtarla sohbet etti.

“HİZMET GÜCÜMÜZ ARTACAK”

Toplantıya katılan Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz, geçtiğimiz dönem 2 milletvekilinin çalıştığını 1 milletvekilinin ise konuştuğunu belirterek, Geçen dönem kaybettiğimiz vekillik hizmet gücümüzü azaltmıştır. Buna rağmen Ankara'da bizi temsil eden vekillerimiz en iyi hizmetleri vermiştir. Bu dönem inşallah 3 tane çalışan milletvekilini sizlerin desteğiyle Ankara'ya göndereceğiz” dedi.

ALİ ERCOŞKUN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Muhtarlara hitaben konuşma yapan Milletvekili adayı Ali Ercoşkun, Mudurnu her zaman gelmekten mutluluk duyduğumuz, gönlümüzün açıldığı bir beldemiz. Dünyanın da cennet köşelerinden bir yer. Geçtiğimiz dönem sizlerin desteği ile Ankara'ya giderek çalışmalar yaptık. Bolumuzun her köşesine sizlerle birlikte hizmet etmek için gayret ettik. Cumhuriyet tarihinde yapılmamış Taşkesti Abant yolunu yapmayı Allah sizlerin desteğiyle nasip etti. Fındık desteklemesini çözüme kavuşturduk. Bolu merkezin payından her sene bir miktar alarak Mudurnu'ya ve Göynüğe aktardık. Mevsim itibariyle tüm yolları tamamlayacağız. Türkiye Cumhuriyeti geliştikçe, ekonomik istikrar geliştikçe bundan payımızı alıyoruz, almaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

İLÇE YOLUMUZ TAMAMLANACAK

Ali Ercoşkun, Mudurnu ile Bolu arasındaki yolun ihalesinin kesinleştiğini açıklayarak, Bolu - Mudurnu yolunun tamamının ihalesini bitirdik. İhalenin tamamını yaptık. Mudurnu'ya hayırlı olsun. Bu yıl 8 km öngörülüyordu ama yaptığımız çalışmalarla 24 km talep ettik. Bakanımızda bizi kırmadı. Allah nasip ederse tamamını da önümüzdeki yıl bitireceğiz” dedi.

GEÇİCİ HEDEFLERİN PEŞİNDE KOŞMUYORUZ”

Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ise, geçici hedefler peşinde koşmadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu: Ak Parti olarak 2023, 2053 diyoruz. Koyduğumuz hedeflere koşmak için gece gündüz çalışıyoruz. Aşkımızda ve heyecanımızda azalma yok. İnşallah bu seçimlerde de aynı aşkla yolumuza devam edeceğiz. Ak Partinin iktidarından kimsenin şüphesi yok. Bolu'dan 1 milletvekilini 1000 oyla kaybettik. Bolu'da seçilen CHP milletvekilinin faydası var mı? Arkadaşımızın övündüğü tek şey 3 bin soru sorduğudur. Önemli olan soru sormak değil Bolu için çalışmaktır. 3 milletvekilimizi güç birliği içinde Bolu'ya kazandırmamız gerekiyor. Sizlerden yüzde 75 oranında destek istiyoruz.”

İLÇE SEÇİM BÜROSUNU ZİYARET ETTİ

Programın ardından ilçe merkezine açılan seçim bürosuna giden Ali Ercoşkun, teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Teşkilatlarla sohbet eden Ali Ercoşkun, 7 Haziran seçimlerinin öneminden söz etti.

KÖYLERE ÇIKARTMA YAPTI

Ali Ercoşkun seçim çalışmalarına köy ziyaretleri ile devam etti. Taşçılar, Bostancılar, Yüzüncü yıl, Hüsamettin dere ve Uzunçam Köylerine giden Ali Ercoşkun vatandaşlar ile bir araya geldi. Köydeki çocuklara oyuncak dağıtan Ali Ercoşkun, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. 7 Haziran seçimlerinde destek isteyen Ali Ercoşkun, Ülkemizin istikrarı ve hizmet kalitemizin artması açısında 7 Haziran seçimleri çok önemli. Destek ve dualarınız bekliyoruz” dedi. Haber Merkezi