Merkez İlçe Teşkilatıyla birlikte mahalle temsilcileri ziyaretlerine başlayan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun; bu hafta Köroğlu Mahallesi'ndeydi. Meclis'teki çalışmalarını aktaran Ercoşkun; Mahalle Muhtarının da hazır bulunduğu ziyaretlerde mahalle ile ilgili istek ve şikâyetleri dinliyor.
Mecliste geçirdiği yoğun mesai trafiğinin ardından her Cuma günü Bolu'ya gelen AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun; çalışma programına mahalle temsilcilerini ziyareti de ekledi. Hafta sonlarını Bolu'da; esnaf ziyareti, hasta ziyareti, açılışlar, halk toplantıları gibi yoğun bir şekilde geçiren Ercoşkun, bu haftadan itibaren Merkez İlçe Teşkilatıyla birlikte mahalle temsilcileri ziyareti programına başladı.
İlk ziyareti Köroğlu Mahallesi AK Parti Mahalle Temsilcisi Arif Gücüyener'e yapan Ercoşkun'a, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik ettiler.
AK Parti Köroğlu Mahallesi Temsilcisi Arif Gücüyener'e yapılan ziyarette mahalle sakinlerinin yanı sıra Köroğlu Mahallesi Muhtarı Abdullah Akgün'de bulundu.
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un, TBMM'de görevleri ve bugüne kadar yaptığı çalışmaları aktardığı ziyarette; AK Parti döneminde Bolu'ya yapılan yatırımlar hakkın dada Köroğlu Mahallesi sakinlerine bilgi verdi.
Ercoşkun daha sonra; Mahalle Muhtarı Abdullah Akgün ve Mahalle Temsilcisi Arif Gücüyener'den Köroğlu Mahallesi hakkında bilgi alırken, mahallelinin talep ve şikâyetlerini de not aldı.
Ziyarete katılan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak da; bundan sonra Milletvekilin de katılımıyla diğer 41 mahalle temsilcisi ve mahalle başkanlarını evinde ziyaret edileceğini söyledi.