“TÜRKİYE'NİN İSTİKRARA İHTİYACI VAR”

AK Parti 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, Erpiliç'te çalışan işçilerle bir araya geldi. Fabrika yemekhanesinde işçilerle birlikte yemek yiyen Ercoşkun, yaptığı açıklamada, 1 Kasım için ülke birliğini, bütünlüğünü ve dirliğini temenni ediyoruz. Türkiye'nin bugüne kadar elde ettiği kazanımları daha ileri götürebilmek için istikrara ihtiyacımız var. Dolayısıyla sizlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi. Ercoşkun açıklamalarında ayrıca, 1 Kasım'da oy kullanacak vatandaşların seçmen kartlarını almaları çağrısında bulundu.

AK Parti Bolu Milletvekili ve 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, 1 Kasım'a sayılı günler kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeni günde çalışmalarının startını AK Parti Bolu İl Başkanlığı'nda veren Ercoşkun, burada seçim çalışmalarıyla ilgili istişareler gerçekleştirdi ve bilgilendirmelerde bulundu. Ercoşkun, Bolu Merkez'de yaptığı seçim çalışmalarında işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla buluştu. Ercoşkun öğlene dek gerçekleştirdiği bu ziyaretlerin ardından kanatlı sektörün lider kuruluşlarından Erpiliç'in genel merkez binasını ve entegre üretim tesislerini ziyaret etti. Ziyarette Erpiliç Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Ericek ile bir araya gelen Ercoşkun, sektördeki son duruma ilişkin bilgiler aldı. Erpiliç'in Bolu'nun gurur kaynağı kuruluşlarından biri olduğuna vurgu yapan Ercoşkun, Erpiliç'in istikrarlı ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.

ERİCEK: SİYASİ SONUÇLAR İYİ OLURSA BU DA EKONOMİYE O KADAR GÜZEL YANSIR!”

Ercoşkun'un ardından açıklamalarda bulunan Ericek ise, Umarım 1 Kasım'dan sonra umduğumuz gibi sağlam, güçlü bir siyasi otorite olur. Sonuç böyle olursa bizim için çok rahat olur. Biz sanayici, üretici olarak şuna bakıyoruz; Siyasi sonuçlar iyi olursa bu da ekonomiye o kadar güzel yansır!” dedi. Ericek, 1 Kasım seçimlerinde başarı dileğinde bulunarak sözlerini tamamladı. Ercoşkun, Ericek'e yaptığı ziyaretin ardından tesiste çalışan işçilerle bir araya geldi. Öğle yemeğinde işçilere seslenen Ercoşkun, şöyle konuştu: Bolu'nun her köşesinde teşkilatlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugünde sizlerle bir araya gelmek istedim. 1 Kasım için ülke birliğini, bütünlüğünü ve dirliğini temenni ediyoruz. Türkiye'nin bugüne kadar elde ettiği kazanımları daha ileri götürebilmek için istikrara ihtiyacımız var. Dolayısıyla sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Vereceğiniz kararın başımızın üzerinde yeri olduğunu bilmenizi isterim.”

ERCOŞKUN'DAN ÖNEMLİ ÇAĞRI: SEÇMEN KARTLARINIZI ALMAYI UNUTMAYIN!”

Konuşmasında, ülkenin istikrarlı bir yönetim için yeniden tek başına iktidar dönemine kavuşması gerektiğini belirten Ercoşkun, ayrıca seçmenlere önemli bir çağrıda bulundu. Ercoşkun, 1 Kasım'da yapılacak seçimler öncesi vatandaşlarımız seçmen kartlarını bağlı bulundukları muhtarlıklardan ya da www.ysk.gov.tr internet sitesi üzerinden sahip olmayı unutmamalılar. Demokrasiye yapılacak en büyük katkı seçimde oy kullanmaktır. Bolu'da yüksek seviyede oy kullanılması en büyük temennilerimizden birisi” dedi. Ercoşkun açıklamaları sonrası, Erpiliç'te çalışan işçilerle birlikte yemek yedi, sohbet etti. Haber Merkezi