Dörtdivan'da gerçekleştirilen şehit cenazesine katılan AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, şehit cenazesine sahip çıkan Tüm bolu halkına ve acılarına rağmen cenazede vakur bir duruş sergilen Doğançay ailesine teşekkür etti.

Dördivan'da defnedilen şehit polis memuru Yaşar Doğançay'ın cenaze törenine katılan Ali Ercoşkun, cenaze törenine katılan vatandaşlara teşekkür etti. Tören alanının dolu olduğuna dikkat çeken Ercoşkun, Dörtdivan'da şehidimizi ebedi aleme yolcu ettik. Şehidimiz sonrası yüreğimiz yanıyor, içimiz kan ağlıyor. Dörtdivan'da tüm Bolu'nun ve çevresinden gelen vatandaşların şehide sahip çıktığı bir töreni gerçekleştirdik. Ben tüm Bolu halkına ve şehit ailesine metanetlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Cenabı Allah'tan bir kez daha böyle bir acı yaşatmamasını diliyorum” dedi.

Terör olaylarının bahane edilerek Cumhurbaşkanı Recep Teyyip Erdoğan'a saldırıların yapıldığını da belirten Ercoşkun, Diğer taraftan memleketin içinde bulunduğu durumun, bu vatan hainlerinin kahpece, kalleşçe saldıran ve ülkenin bütünlüğüne kast eden bu yapının da özellikle son döneminde kararlılıkla yürütülen mücadele karşısında barınamayacağını görmek lazım. Bunlar kahpece, alçakça hareket ediyorlar. PKK'nın isyan ilamını, yapmış olduğu terör faaliyetlerini, yollara döşemiş olduğu bombaları tüm bu alçakça ve haince saldırıları Sayın Cumhurbaşkanımıza mal etmekte gerçekten çok büyük bir gaflet. Biz bir kayıp yaşadığımız zaman ‘başımız sağolsun' deriz. Burada ki baş, devletin başıdır. Devletin başına karşı geçen akşam bir televizyon programında, Doğan Medya Gurubunun yapmış olduğu çarpıtmayı canlı bir şekilde izledik. Sanki Cumhurbaşkanımız ‘400 milletvekili olsaydı, bunlar olmazdı'ya getirilen bir çarpıtma söz konusu oldu. Böyle bir şey söylemediği halde, bunu söylüyormuş gibi lanse etmek nasıl bu terör saldırıları alçakça, kahpeceyse Devletin başına karşı yapılan bu saldırılar da bizce aynı hüviyettedir” ifadelerini kullandı.