AK Parti Milletvekili ve Milletvekili 1'inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, eli kanlı terör örgütüne yönelik gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla göğsümüzü kabartan Bolu 2'inci Komando Tugayı'nı ziyaret etti ve mavi berelilerle bayramlaştı. Ercoşkun yaptığı açıklamada, "Ülkemizdeki güven ortamını bozmak isteyen bölücü terör örgütü karşısında yılmadan mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu ülke topraklarında bir tek bölücü terör örgütü unsuru kalmayıncaya dek askeri anlamda mücadelemizi sürdüreceğiz ve 1 Kasım'da da Meclis çatısı altında bölücü örgüt uzantılarını saf dışı edeceğiz" dedi.

Ak Parti Bolu Milletvekili ve Milletvekili 1'inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, mübarek Kurban Bayramı'nın ilk gününü birbiri ardına gerçekleştirdiği ziyaretlerle tamamladı. Bolu Valiliği tarafından düzenlenen protokol bayramlaşma töreni sonrası ziyaretlerine start veren Ercoşkun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı iki ayrı huzurevinde yaşayan kıdemli vatandaşlarla bir araya geldi. Yaşlı vatandaşların ellerinden öpen ve bayramlarını kutlayan Ercoşkun, huzurevi sakinlerinin kendilerinden duydukları talepleri dinledi. Yaşlı vatandaşlarla tek tek ilgilenen Ercoşkun, ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileriyle de görüş alışverişinde bulundu.

ERCOŞKUN, EFSANE TUGAYDA MEHMETÇİKLERLE VE EMNİYET TEŞKİLATI MENSUPLARIYLA BAYRAMLAŞTI

Ercoşkun'un bir sonraki bayram ziyaretleri ise, kanlı terör örgütüne karşı ortaya koyduğu mücadelelerle göğsümüzü kabartan ve efsane tugay olarak bilinen 2'nci Komando Tugay Komutanlığı oldu. Vali Aydın Baruş önderliğindeki heyet ve Ercoşkun, 2. Komando Tugayında Kurmay Albay Ali Murat Ersöz tarafından karşılandı ve ağırlandı. Tugay Komutanlığı'nda görevli mavi berelilerin tek tek bayramlarını kutlayan Ercoşkun, bayramlaşmanın ardından İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Burada görevli emniyet teşkilatı mensuplarıyla bayramlaşan Ercoşkun ziyaretler sonrası bir açıklama yaptı.

"MECLİS ÇATISI ALTINDA BÖLÜCÜ ÖRGÜT UZANTILARINI 1 KASIM'DA SAFDIŞI EDECEĞİZ"

Adını tarihe yazdıran Bolu 2'inci Komando Tugayı'nı ziyaret etmekten mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Ercoşkun, "Milletimiz birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçmektedir. Ülkemizdeki güven ortamını bozmak isteyen bölücü terör örgütü eylemleri karşısında yılmıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın ortaya koyduğu kararlılığa tam destek veriyoruz. Hatırlarsınız, 'Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses' mitingine katılan kalabalık 'Meclis'te PKK istemiyoruz' sloganı attı. İşte bu nedenle 1 Kasım için çok çalışacağız. Bu ülke topraklarında bir tek bölücü terör örgütü unsuru kalmayıncaya dek askeri anlamda mücadelemizi sürdüreceğiz ve Meclis çatısı altında bölücü örgüt uzantılarını saf dışı edeceğiz. Tüm bu noktadaki kararlı mücadelelerimizde gücümüzü aldığımız halkımızın desteğine yine ihtiyacımız var. 1 Kasım'da sadece hükümet seçilmeyecek, aynı zamanda bu ülkenin kaderi de halkımız tarafından tayin edilecek" dedi. Açıklamalarının sonunda, İslam aleminin bir kez daha Kurban Bayramı'nı kutlayan Ercoşkun, vatandaşlara birlik ve beraberlik çağrısını yineledi ve Ak Parti olarak "Tek ülke, tek bayrak" yaklaşımlarından asla taviz vermeyeceklerini söyledi. Haber Merkezi