AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Haziran ayında gerçekleştirilecek milletvekili seçimleri nedeniyle yurt gezisine çıkacak olan AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bolu'ya gelmeyi düşünmediğini açıkladı. Ercoşkun, önümüzdeki günlerde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bolu'ya ziyaret edeceğini belirtti.

HABER: HAKAN AYDIN

AKP Bolu Milletvekili Ali Eroşkun, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bolu'yu ziyaret etmeyi planlamadığını belirtti. Son dakika değişikliği olmaması halinde Davutoğlu'nun Bolu'yu ziyaret etmeyi düşünmediğini açıklayan Ercoşkun, Başbakanımız, kongreleri nedeniyle ziyaret ettiği illeri bir kez daha ziyaret etmeyeceğini belirtiyor. Son dakika değişikliği olmazsa, Davutğlu Bolu'ya gelmeyecek. Ancak Haziran seçimleri nedeniyle kentimizde yapılacak çalışmalarımıza bakanlarımız muhakkak katılacaktır” dedi.

ERDOĞAN GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ise Bolu'ya yakın bir tarihte ziyaret edeceğini belirten Ercoşkun, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise kısa bir zaman zarfı içerisinde Bolu'yu ziyaret etmeyi planlıyor. Özel Kalemiyle yaptığım görüşmelerde ülke gündemi ve birazda havaların müsait etmesiyle birlikle en yakın sürede Bolu'ya gelmek istediklerini öğrendim. Ancak bu ne zaman olur, tarih vermek şimdiden imkansız” diye konuştu.