Ak Parti Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, İmam Hatip Lisesi'nde ailesi ile birlikte oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra ailesi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Ali Ercoşkun ve beraberinde gelen Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek açıklamalarda bulundular.

HABER: EMRAH ÖGET
Ak Parti Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, Vatana, Millete, yeni Türkiye'ye hayırlı olsun. Bugün aile olarak ilkleri yaşıyoruz. Küçük kızımız Beyzanur da bugün ilk defa oy kullandı. Evden çıkarken de ilk oyum ilk heyecanım diyerek çıktı. Çekirdek bir aileyiz, kızım, oğlum, eşim ve ben hepimiz birlikte oyumuzu kullandık. 7 Haziran seçimleri ülkemiz için önemli bir dönüm noktası, tüm teşkilatlarımızla birlikte bu seçim dönemini en iyi şekilde geçirmeye gayret ettik ve sadece Ak Parti'nin gerçekleştirebildiği bir seçim çalışmasına sahne oldu Bolu. 492 köy, 1150 mahallede, Bolu'nun tamamında bu çalışmaları gerçekleştirdik. Artık biz söyleyeceğimizi söyledik, söz milletimizin. Milletimiz ne takdir ederse başımızın üstünde yeri var. Bugüne kadar Ak Parti'nin milletvekili adayı olarak milletimizin karşısındaydık, ama seçildiğimiz andan itibaren tüm Bolu'yu TBMM'de temsil etmeye gayret edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bugüne kadar elde ettiğimiz hizmetlerdeki tecrübeyi inşallah önümüzdeki dönem çok daha kuvvetli bir şekilde TBMM'de gerçekleştirmeye çalışacağız. Bu seçimlerin hem Bolu'ya, hem ülkemize, vatana, millete hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, İnşallah bu seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getireceğine inanıyoruz. Güzel bir seçim ortamı var, bugün hava çok güzel. Ülkemiz için yarın ayrı bir gün olacak. 4 yıllık bu ülkeyi geleceğe taşıyacak olan iktidar seçilecek. Biz bugüne kadar girdiğimiz her seçimde Milli iradeye saygılı olduk ve bu seçimde de inşallah yine Milli iradenin galip geleceğine inanıyoruz. Ülkemizin geleceği adına, istikrarı adına bu seçimlerin hayırlar getirmesini canı gönülden temenni ediyoruz. Şu ana kadar seçim atmosferinin huzur içinde geçmesi güzel gün olarak değerlendiriyoruz. İnşallah seçimlerden sonra da ülkemizi güzel günler bekliyor” şeklinde konuştu.