Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Meclis üyesi Ercan Üsküp'e yapılan şaka, Üsküp'ün sevenleri ve ailesi arasında paniğe neden oldu.

Meclis üyesi Ercan Üsküp, bu sabah Ticaret ve Sanayi Odasında katıldığı bir toplantıda cep telefonunun sessize alarak toplantıyı takip etmeye başladı. Bir müddet sonra Üsküp, telefonuna gelen çağrıları merak ederek toplantıdan ayrılarak arayan numaralara geri dönmeye başlamasının ardından, kendisi hakkında belediyenin ilan servisine ölüm ilanı verilmiş olduğunu öğrendiğinde Bolu'da haber çoktan duyulmuş oldu. Kendisini arayan vatandaşlara ben ölmedim sanırım birileri benim hakkımda şaka yapmışlar ve ölüm ilanı vermişler dedi.

Üsküp, Ccep telefonumu toplantı sebebi ile sessize almıştım. Çağrılar durmayınca bende merak ettim sanırım kötü bir şey var sandım. Toplantı salonundan çıkarak beni arayanlara geri döndüm ve durumu izah ettim. Aradıklarımdan bir arkadaşa ne oldu hayırdır diye sorduğumda kendisi hiçbir şey söylemeden önce sadece sesimi duyunca yalnızca bir ohh çok şükür” dedi.