Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Nuri Gürsoy, Zeki Ozulluoğlu, Belediye Meclis üyeleri İlyas Çalış, Nebahat Şansal ve belediye zabıtaları ile birlikte pazarcı esnafını ziyaret etti.
Kalabalık bir ortamda pazar yerini gezen Erarslan, esnaf ve vatandaşlarla ile sohbet ederek istek ve şikâyetlerini dinledi.
"Bizler aşçılar diyarı ve ülkemizde ayrı bir yeri olan Mengen'i temsil ediyoruz" diyen Erarslan, "Dünyanın her tarafında gurbetçilerimizin uğrak yeri olan ilçemizde sık sık turizm hareketleri de yer alıyor. Haftalık köylü pazarımızı gezerek üretici ve tüketicilerin sorunlarını dinliyoruz. Doğal ürün yetiştiren köylülerimizle tüketicilerin her gün karşılaşmaları ve alışveriş yapmaları için terminal de her gün açık olacak. Modern köylü pazarı inşaatımız devam ediyor" ifadesini kullandı.
"Aşçıların ata ocağı lezzet ustalarının yetiştiği Mengen'e köylü pazarımız açıldığında yeni bir kazanç kapısı açacaktır" diyen Erarslan, "Hem doğal gıda hem de insanlarımızın el emeği, göz nuru el sanatlarını buraya taşıyacağız. Mengenli üreticilere ve yetişen ürünlere pazar imkanı sağlayacağız. Haftada bir gün açık olan köylü pazarının esnaflarının daha güzel ve kaliteli ürünlerle alıcıların karşısına çakmaları bizleri memnun ediyor" şeklinde konuştu.
Keyifli bir ortamda geçen pazar ziyaretinde pazarda satılan ürünlerle ilgili bilgi de alan Belediye Başkanı Osman Erarslan hayırlı işler dileğinde bulunarak ziyaretini tamamladı.