EPDK'nın aldığı karar sonrası Bolu'da yeni doğal gaz dağıtım şebekesi oluşturulamaması, sorunlara neden olmuştu. Bir çok ikametgah doğal gaz sistemini evlerine döşemiş ancak Beygaz tarafından yeni şebeke hattı çekilememesi nedeniyle vatandaşlar elektrikli ısıtıcılara muhtaç kalmışlardı. Sorunun ortadan kaldırılması ve yen bir ihalenin en kısa sürede yapılması için Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu heyetini EPDK Başkanı Hasan Köktaş ile buluşturmak için 15 Ocak Salı gününe randevu aldı.
Bolu heyeti EPDK Başkanı Hasan Köktaş'la görüşecek. Danıştay'ın aldığı karar sonrası neredeyse 1 yıldır yeni şebeke hattı yapılamayan Bolu'da ısınma sorun haline geldi. Özellikle yeni inşaatlardan ev alan ve evlerinde ki ısınma sistemlerini doğal gaza çeviren vatandaşlar, doğal gaz şebekelerinin yenilenememesi üzerine sorun yaşıyor. Doğal gaz hattı evlerinin önüne gelmediği için ısınma sıkıntısı çeken vatandaşlar, elektrikli ısıtıcılarla ısınmaya çalışıyor.
Uzun süredir devam eden sıkıntının ortadan kaldırılması için ise girişimler devam ediyor. Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, sıkıntının birinci elden aktarılması için Bolu heyeti adına EPDK Başkanı Hasan Göktaş'tan randevu aldı. 15 Ocak Salı günü saat 11.0'de gerçekleştirilecek görüşmeden Bolu'da duran şebeke yatırımlarının devam etmesi için yeniden açılacak ihalenin hızlandırılmasını talep edecek heyette Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yer alacağı belirtildi.