AK Parti Bolu Milletvekili ve 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, babası Kore Gazisi olan bedensel engelli Melike Söğütoğlu'nu evinde ziyaret etti. Bedensel engelli genç kadın, ihtiyaçlarını soran milletvekiline, Ülkemizi karıştırmak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Gerekirse bizi de alın askere. Yeterki evlatlarımız ölmesin! Ne gerekirse yapmaya hazırım” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili ve 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Sağlık Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede ev ziyaretlerinde de bulunan Ercoşkun, babası Kore Gazisi olan bedensel engelli Melike Söğütoğlu'nu ziyaret etti. Genç kadına ihtiyacının olup olmadığını soran Ercoşkun, aldığı yanıt karşısında duygulu anlar yaşadı.

Engelli kadın, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza da söylediklerimi iletin. Ülkemizi karıştırmak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Gerekirse bizi de alın askere. Yeter ki evlatlarımız ölmesin! Ne gerekirse yapmaya hazırım” dedi.

Ercoşkun, duygulandığı bu açıklamalar karşısında, Allah'ın izni ile birlik ve beraberliğimizin bozulmasına fırsat vermeyeceğiz. Bu topraklarda bir tek terörist kalmayıncaya dek mücadelemizi sürdüreceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. Haber Merkezi