3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ak Parti Bolu Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen gecede eşine az rastlanacak bir nikâh töreni gerçekleşti. Dokuz yıl önce gerçekleşen kazada ayaklarını kaybeden yürüme engelli Selçuk Sezer ile Özlem Karaöz'le hayatını birleştirdi.

Bolu'da dün gece aşk engel tanımaz” dedirten bir olay yaşandı. Arkadaşını ziyaret etmek amacıyla gittiği hastanede gördüğü kıza ilk görüşte âşık olan yürüme engelli Selçuk Sezer (32), tanıştıktan bir ay sonra kaçırdığı Özlem Karaöz (21) ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde gerçekleşen nikâh töreni ile hayatını birleştirdi.

2005 yılında geçirdiği trafik kazasında ayaklarını kaybeden 32 yaşındaki yürüme engelli Selçuk Sezer, altı ay önce bir arkadaşını ziyaret etmek amacıyla gittiği hastanede Özlem Karaöz ile tanıştı. Kısa süre içinde birbirine âşık olan çift bir ay sonra evlenme kararı aldı ve bunu da ailelerle paylaştı.

Sezer'in yürüme engelli olmasının gelecekte sorun yaratacağını düşünen her iki ailede gençlerin evlilik düşüncesine karşı çıktı. Yaşadığı olumsuzluklara rağmen aldığı karardan dönmeyen Özlem Karagöz, ailesine karşı çıkarak sevdiği gencin evine gitti. Ailelerin hayattaki tüm engelleri aşarak birlikte yaşamaya başlayan çiftin evliliklerine aylar sonra onay vermesinin ardından Ak Parti Bolu Sosyal İşler Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte nikâh töreni düzenlendi.

Çiftin büyük mutluluk yaşadığı anlamlı gecede nikâhı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıyarken, İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Sakatlar Derneği Başkanı Hümeyra Çilkara Durkut ile hayırsever işadamı Hasan Kanca ise nikâh şahitliğini yaptı. Evlilik cüzdanını Özlem Karagöz'e teslim eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, örnek olacak çifti tebrik etti. Genç çifte mutluluklar dileyen Başkan Yılmaz, En anlamlı geleceğe bakış açısı bu. Engelle yaşamak ve engeli aşarak yaşamanın timsali bu gençler. Allah mutluluklarını daim eylesin. Böyle bir anlamlı günde böyle bir şerefli görevi ifa ettiğim için çok mutluyum” dedi.

Haber Merkezi