Bolspor alt yapısından yetişen isimlere imzalar attırılmaya devam ediyor. Yılmaz Özen'in çalıştırdığı U-15'ler Türkiye şampiyonu olurken, Cüneyt Karakuş'un talebeleri ise Türkiye 2'incisi olmuştu. Kırmızı beyazlılarda alt yapıdan a takıma yükselen isimlerde dikkat çekerken, bunlara son katılan genç sol bek Enes Güler oldu.
Boluspor kulübünde son yıllardaki alt yapı hareketi yeni yeni meyvelerini vermeye başladı. Önce Emre Kılınç'ın A takıma kazandırılması, sonra U15 takımının şampiyon olması ve A2 takımında derece yapmasının yanı sıra gelecek vaat eden birçok isimde profesyonel olmaya başladı. Kırmızı beyazlı ekipte son olarak A2 takımının başarılı sol beki Enes Güler Boluspor'la 4 yıllık sözleşmeye imzayı attı. Defansın solunda görev yapan Enes A2 takımdaki başarısı ile profesyonel olan son isim oldu. Kırmızı beyazlı ekibin önemli isimlerinden Hakan Arslan'a benzeyen oyun yapısı ile dikkat çeken başarılı sol bek, son haftalarda A takımla antrenmanlara çıksa da, zorlu maçlarda forma şansı bulamadı.
1995 doğumlu genç oyucudan gelecek yıllarda çok şeyler bekleyen Boluspor'un Enes'i yeni sezon öncesi hazırlık kampına dahil edeceği öğrenildi.