SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdürlüğünden, Bakanlık Denetim Heyeti Başkanı Atıf Atasever, SEDAŞ İl Sorumlusu İsmail Doğandor Bolu Valiliği'ne nezaket ziyaretinde bulundular.

Vali Aydın Baruş'a nezaket ziyaretinde bulunan SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan dağıtım faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgiler verirken, Bolu Valisi Aydın Baruş Bolu da SEDAŞ ile iyi bir iletişim kurduklarını ve gerekli Koordinasyonu sağladıklarını belirterek, Enerji Bakanlığı ve SEDAŞ yetkililerinin bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Bolu Valilik makamını ek yatırım planları ve yeni yatırım çalışmaları ile bakım çalışmaları, kayıp kaçakla mücadele, OSOS Projesi hakkında bilgilendiren ve Bolu ilinde SEDAŞ'ın bu yıl tamamlayacağı SCADA çalışması hakkında da bilgi veren Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan'a, Vali Aydın Baruş, yapılan bilgilendirmelerden dolayı teşekkür etti. Bekircan'a elektrik enerjisinde yaşanan teknik kayıp oranını ve kaçak oranını soran Vali Baruş kaçak kullanımın Bolu ilinde minimum düzeyde olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Özel bir şirket olsa da kamu hizmeti veren SEDAŞ kamu kaynaklarıyla da üretilen enerjinin dağıtımında kayıplarla mücadele ediyor. Bu nedenle kayıp kaçak konusunda bizlerde mücadelenizde yanınızdayız” diyen Vali Aydın Baruş yapılan çalışmalar için başarılar diledi.

Aynı heyet Bolu Valiliğinde Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Aydınlatma Komisyonu Başkanı Mustafa Özsoy'u da makamında ziyaret ederek bilgi verdiler. Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Bolu ilinde aydınlatma komisyonu Başkanlık göreviyle birlikte sektör hakkında çok daha fazla bilgilendiğini ifade ederek, elektrik dağıtım çalışmaları kapsamında yer alan aydınlatma faaliyetleri konusunda İl Sorumlusu İsmail Doğandor ile gerekli koordinasyonu en iyi şekilde sağladıklarını belirtti. Haber Merkezi