İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman başkanlığında toplanan İl Daimi Encümeni'nde 6 madde görüşülerek karara bağlandı.
Her hafta Salı günleri toplanan İl Encümeni'nde 6 gündem maddesi görüşüldü.
Gündeme; İlimiz Gerede İlçesi Gerede-Karabük yolu üzeri 8 km bulunan Çayören köyü, Göçük-Mandıra mevkii Çamlıca membaından akan kaynak suyunun kiralama ihalesi ile başlandı ve ihale haftaya ertelendi.
Daha sonra; İlimiz Mudurnu İlçesi, Örencik Köyü Hudutlarındaki Örencik Yaylası Bedibeyler mevkiinde yer alan Q=8,750 lt/sn debilik kaynak suyunun Q=1,50 lt/sn'lik kısmının içme ve kullanma suyu amaçlı olarak 10(on) yıl müddetle kira süresinin uzatılmış olup, kira bedeli 51.529,00 TL olarak belirlendi.
Gündemin üçüncü maddesinde; İlimiz Merkez İlçe, Kartalkaya Kayak merkezinde bulunan Q=3,00 lt/sn debilik kaynak suyu içme ve kullanma suyu olarak 01.03.2007 tarihinde 14 (on dört) yıllığına yüklenici Kartal Otel Tic.San.A.Ş.'ne kiralanmış olup 7. Yıl kira bedeli 68.200,00 TL olarak belirlendi.
Dördüncü madde olan 2013 yılı İl Özel İdare bütçesinin, İl Kültür Turizm Müdürlüğünde kısmında bulunan ödenekler arası aktarma yapılması talebi, kabul edildi.
Gündemin beşinci maddesinde; İlimiz Gerede İlçesi Tatlar Köyü Koçlar mahallesinde Metin Yıkılmaz tarafından yapılan ahır, izinsiz olarak ve çekme mesafelerine riayet edilmeden yapılması nedeniyle 521,66 TL para cezası verilmesi karara bağlandı.
Gündemin son maddesinde ise 2013 yılı İl Özel İdare bütçesinin Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü kısmında bulunan Emniyet Müdürlüğü hizmet binası çatı kat onarımı bölümüne ödenek aktarılması talebi, haftaya görüşülmek üzere ertelendi.