Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği sezon açılışını Türkiye Foto Muhabirleri Derneği sunumu ile yapıyor. 1 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 19:00'da gerçekleşecek olan fotoğraf şöleninin konusu, 2013-2014'ün En İyi Haber Fotoğrafları.

Bolu'da fotoğraf sanatına ilgi duyanları çatısı altında toplayan Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği (BOFSAD) sezon açılışını, Türkiye basın fotoğrafçılığı alanında önemli bir marka olan Türkiye Foto Muhabirleri Derneği ile yapacak. TFMD Başkanı Rıza Özel'in katılımı ile BOFSAD merkezinde bir sunum gerçekleşecek. 2013 ve 2014'ün En İyi Haber Fotoğraflarının gösterimi 1 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayacak.

Sezon açılışı ve sunum hakkında bilgi veren BOFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Seza Vardallı, tüm Bolu basın camiasını ve fotoğraf sevenleri davet ettiği konuşmasında şunları söyledi; "TFMD üyeleri, Türkiye'nin siyasi yaşamı, toplumsal olayları, ekonomi, spor, magazin gibi tüm alanlarda görsel olarak geniş bir arşivin oluşmasını sağlıyorlar. Fotoğraflarıyla, ülkemiz insanlarının sevinçlerine hüzünlerine, sorunlarına tanıklık ederken kanıt da sunuyorlar. Bu önemli görevi yerine getiren, yazılı ve görsel basının vazgeçilmez emekçilerinin toplandığı Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'ni özel günümüzde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. 2013-2014'ün en iyi haber fotoğraflarının Bolu'da yaşayan tüm fotoğraf sevenlerin ilgisini çekeceğini düşünüyoruz. Herkesi bu değerli sunuma bekliyoruz."