İlimiz de futbol hakemliği yapan Semih Güner merdivenleri bir bir çıkıyor. Gösterdiği üstün başarılı bir performansın ardından ilk olarak bölgesel hakem olan Semih Güner, bu sezonda ulusal hakem olarak 2 ve 3. lig de görev yapamaya hazırlanıyor. Güner, PTT Birinci lig de ve Süper ligde de ilave yan hakem olarak görev bekleyecek.

HABER: FAHRİ GÜNDÜZ

Bolu uzun yıllar sonra liglere bölgesel hakem gönderiyor. İlimizde gösterdiği performansla hakemlik merdivenini bir bir çıkan Semih Güner en genç ulusal hakem olarak Bolu'yu temsil edecek.

Geçen sezon bölgesel hakem olarak görev yapan Semih Güner, gösterdiği performansın ardından bu sezonda Ulusal hakem olarak klasman atladı. 2009 yılında Ankara'da başladığı hakemliğe 2012 yılında Bolu'ya gelerek futbol hakemliğine burada devam ederken, dikkatleri üzerine çeken Semih burada bölgesel hakem oldu.

Geçen sezon BAL ligine ve 3. liglere giden genç hakem, başarısının ardından girdiği sınavları başarı ile geçip adını ulusal hakem olarak yazdırdı. Bu sezon 2 ve 3. liglerde görev yapmaya hazırlanan Semih Güner, PTT birinci ligde ise ilave ve 4. hakemlik görevini yapacak. 1992 doğumlu genç hakem yeni sezonda Bolu'yu temsil etmeye hazırlanıyor.