CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu çalışmalarına son hızla devam ederken bir taraftan da çocukları ile ilgileniyor. Özellikle seçim çalışması sırasında eşinin kendisine olan desteğini aktaran Mısırlıoğlu kızının kurduğu bazı cümlelerin kendini hem şaşırttığını hem de sevindirdiğini söyledi.
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu eşinin kendisine verdiği desteği ve kızının kendinden istediklerini şöyle anlattı: Eşim benim her zaman destekçim bu kararı verdiğim ilk günden itibaren bana desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Evli ve iki çocuk annesi olduğumu her zaman söylemiştim. Ceylin isimli 7 yaşında bir kızım, Atahan isimli de 4 yaşında bir oğlum var. Benim siyasete olmamızın nedenlerinden bir tanesi de budur zaten. Çocuklarımızın daha iyi bir Bolu'da, daha iyi bir Türkiye'de yaşaması. Bu sebeple siyasette olmanın gerektiğini, bir kadının da siyaset yapması gerektiğini her zaman düşündüm. Her zaman şunu söyledim; ben çok kıymetli ve değerli bir eşe sahibim. Çünkü eşim benim her zaman destekçim. Bu kararı verdiğim ilk günden itibaren bana desteğini esirgemedi ve özellikle benim çocuklarımla ilgilenemediğim esnalarda da bu açığı fazlası ile kapatıp, her zaman benim yanımda oldu. Bu açıdan da çok şanslıyım. Kısacası çok kıymetli bir eşe ve çok tatlı çocuklara sahibim.
Kızım giydirilmiş araçlarda benim resimlerimi görmekten, reklam panolarında benim resimlerimi görüp arkadaşlarına göstermekten çok mutlu. Annecim belediye başkanı ol ve bize güzel parklar yap diyor. Hatta bana geçenlerde bir şey söyledi. Ben çok etkilendim ve duygulandım; lütfen annecim sen belediye başkanı olduğunda ağaç kesme. Çünkü ben şimdi ben birinci sınıftayım. İkiye gideceğim, üçe gideceğim. Okulu bitireceğim, çalışmaya başlayacağım bu ağaçlar o zaman büyüyecek diyerek telkinlerde bulunuyor.