Genç yıldızı isteyen isteyene, Başkan Savaş Abak'ın geçtiğimiz günlerde satmayacağım mesajını verse de Süper lig temsilcisi Kasımpaşa'da Emre Kılınç'ı kadrosuna katmak istiyor.

Oyuncunun menajeri Kasımpaşa yönetimiyle konuşurken, Boluspor ile yapılacak transfer görüşmesinin ardından bir karara varacakları öğrenildi. İki tarafın anlaşma sağlayamaması durumunda genç oyuncunun sözleşmesinde yazan maddeyi de takımlar kullanmak istiyor.

Gösterdiği performansla adeta transferin gözdesi olan Emre Kılınç'ı geçtiğimiz günlerde kadrosuna katmak isteyen takımları Bolu kamu oyuna açıklamıştık. Transferde ismi geçen takımlardan Bursaspor'un daha ısrarcı bir durum sergilediği oyuncu Emre Kılınç için görüşmelerini menajerlerle sürdürdüğü söyleniyor. İstanbul Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ında genç oyuncuyu kadrosuna katma girişimleri yaptığı da biliniyor.

Bu takımların ardından Önder Özen'in çalıştırdığı Kasımpaşa'nın da genç oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı gelen haberler arasında. Genç oyuncunun menajerleri ile yapılan görüşmelerden çıkan sonuçta Boluspor kulübü ile görüşülmesi söylenirken, Kasımpaşaspor kulübü de Boluspor'un kapısını çaldığı gelen haberler arasında. Geçtiğimiz günlerde Başkan Savaş Abak ‘satmayacağım' açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendirirken genç yıldızı isteyen süper Lig takımları da bu açıklama sonrasına hamle yapmayı da düşünüyorlar.

Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir adeta transfere kilitlenirken Kasımpaşa takımı yöneticileri de Boluspor ile masaya oturup anlaşma yolunu gitmek istiyor. Emre Kılınç için Boluspor ile anlaşmama durumun ise Kasımpaşalı yöneticiler genç oyuncunun sözleşmesinde yazan madde de ‘2 milyon getirir serbest kalır' maddesini de kullanıp genç oyuncu Emre Kılınç'ı kadrolarına katacakları da söyleniyor. Haber Merkezi