Geçtiğimiz sezon kısa süreli kırmızı beyazlı ekibin formasını giyen Gökhan Emreciksin, alacakları için Boluspor'u mahkemeye verdi. Kırmızı beyazlılarda karşı atağa geçip Gökhan Emreciksin'i mahkemeye verdi.

Boluspor'da yıldızı parladıktan sonra Ankaragücü ve Fenerbahçe formalarını Süper Lig'de giyen Gökhan Emreciksin ile Boluspor mahkemelik oldu. Geçen sezon yarım dönem Boluspor'da forma giymesinin ardından ayrılan Gökhan, oynadığı maçlardan alacağı olan parayı Boluspor'dan istedi.

Bu gelişmenin üzerine Boluspor da kendisine kesilen cezalardan dolayı alacağı olan parayı Emreciksin'den talep etti. İlk olarak Gökhan Emreciksin, Boluspor kulübünü mahkemeye verirken, Boluspor kulübü de oyuncu ile anlaşma imzaladığı andan itibaren futbolcu disiplin talimatları gereği bazı cezaların kesildiği, bu cezaların 125 bin lirayı bulduğu öğrenildi. Gökhan Emreciksin mahkemeye giderek 80 bin lira civarında bulunan maç başı alacalarını isterken, Boluspor kulübü de karşı bir atakla: Bizim Gökhan'a borcumuz yok. Gökhan Emreciksin'in bize borcu var.” diye mahkemeye verdi. Arap saçına dönen davada kimin haklı olduğu da mahkeme sonucuna göre belli olacak.