Ligde yaşadığı hayal kırıklığı ile gündem oluşturan Boluspor'da en sevindirici olay ise Emre Kılınç'ın son haftalardaki performansı. Oğuz Çetin tarafından oynatılmıyor diye eleştirilirken, genç oyuncu son üç haftada oynadığı futbolla ülkemizde oynanacak olan U20 Gençler Dünya Şampiyonası için adeta bende varım mesajını vermeye devam ediyor.
Kötü giden sonuçların ardından en çarpıcı olayda Emre Kılınç'ın performası. Oynadıkça oyun grafiği yükselen, tecrübe kazanan ve kendisine daha çok güvenen Emre Kılınç, Bucaspor maçında alınan farklı mağlubiyete rağmen sahanın en çok koşan ve katkı sağlamaya çalışan oyuncusu görünümünü verdi.
Kötü oynayan Boluspor'da Emre Kılınç'ın oynatılmıyor olması sonrası sahada oynayanlardan daha mı kötü oynar haberlerinin ardından Urfaspor maçıyla haftalar sonra ilk 11'i gören Emre, Ankaragücü maçındada 58'inci dakikada oyuna dahil olmuştu. Kırmızı beyazlı ekibin kötü sonuçlarına rağmen genç oyuncunun performansının giderek yükselmesi Boluspor adına sevindirici olaylardan bir tanesi. Görev verildiği süre içinde en iyi şekilde formasının hakkını vermeye çalışan Emre Kılınç, ülkemizde önümüzdeki yaz ayları içinde oynanacak olan U20 Gençler Dünya Şampiyonası öncesi bende varım mesajını oynadığı hırslı futbolla tekrar göstermiş oldu.