Genç yıldız Emre Kılınç'ın son durumu belli oldu. Adanaspor maçında talihsiz bir şekilde ayak bileği dönen Kılınç, 44'üncü dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Yapılan kontrollerde Emre'nin ayak bileğinde ödem oluştuğu ve bu hafta kadroda yer alabileceği belirtildi.

Antalyaspor ile hafta sonu zorlu bir karşılaşma oynamaya hazırlanan Boluspor'da, Emre Kılınç'ın sakatlığı düşündürürken, genç oyuncunun da son yapılan kontrollerde durumu beli oldu.

Adanaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyunu tamamlayamayan Emre Kılınç'ın sakatlık sonrası ayak bileğinde aşırı derecede şişlik oluşmuştu. Maç sonunda yürümek de zorluk çektiği görünen Emre Kılınç'a hızlı bir tedavi sistemi uygulanmış ardından MR'a gönderilmişti. MR'dan gelen sonuca göre genç oyuncunun ayak bileğin de ödem oluştuğu ve bu sıkıntının maç saatine kadar giderileceği gelen haberler arasında.

Antalyaspor maçına kadar tedavisine devam edilecek olan Emre Kılınç' ın Perşembe günü takımla birlik de antrenmana katılarak denendiği, genç yıldızın maç gününe kadar da hazır olacağı gelen haberler arasında yer aldı.