Sana göre Boluspor'daki dönüm noktan ne oldu?
Geçtiğimiz sezon Osman Nuri Işılar hocanın son maçlarda göreve gelip bana şans vermesi diyebilirim. Benim dönüm noktam oldu. Kendimi gösterme fırsatı yakaladım.
Sezon içinde sürekli oynayabilseydin, nasıl olurdu?
Bu kadar iyi olabileceğimi düşünmüyorum. Çünkü bu sezon kendime olan özgüvenim çok arttı. Tecrübe edinebilirdim ama bu sezon olduğu gibi başarılı olacağımı zannetmiyorum.
Boluspor'un kalbindeki yeri nedir?
Şu anda eğer buradaysam, PTT liginde futbol oynayabiliyorsam ve değer görüyorsam bunun tek sebebi Boluspor'dur. Ne olursa olsun unutamayacağım tek şey Boluspor'dur diyebilirim. Tüm şehrin arkamda durup destek vermesi beni olumlu olarak etkiliyor. İnşallah bende kulübümüze ilerleyen zamanlarda ekonomik olarak katkı sağlamayı düşünüyorum.
Boluspor macerası nasıl başladı?
Yılmaz hoca beğendi. Denenmeye gelmiştim ve çok kötü maçlar çıkarttım. Kimseyi tanımıyordum. Normalde çok utangaç bir yapım var. Bu yüzden hiç rahat olamadım. Ama Yılmaz hoca beni o takımda tuttu. İnan ki, ben o halimle kendimi takıma koymazdım. O sayede Boluspor macerası başladı.
5 yıldır Bolu'dasın. Zorluk yaşadın mı?
Lise 1'inci sınıfta Adapazarı'nda okuyordum. Evim Pamukova'da olduğu için 1 saat yol sürüyordu. O dönemde yurtta kalıyordum. Aslında çok zorlanmadım. Bir de Bolu'ya geldiğimde alt yapıda oynayan Ufuk ağabeyim vardı. U-17 takımında oynuyordu. Fazla zorluk çekmedim.
Hedeflerin neler?
Süper ligi yakalayabileceksem eğer inşallah Boluspor ile olur. Bilindiği gibi gelecek sezon 50'inci kuruluş yılımız. Camiamız için önem taşıyan bir yılda takımımızı süper lige çıkartabilirsek çok güzel olur. Bu başarı yıllarca unutulmaz. Dediğim gibi Boluspor formasıyla süper ligde oynamak istiyorum. Daha sonra Anadolu takımlarında oynadıktan sonra 4 büyüklerde forma giymek istiyorum.
Sezon başında yılan hikayesine dönen Galatasaray ve Gençlerbirliği transferin var. O dönem neler yaşadın?
İdmanlarda ne varsa vermeye çalışıyorum. Hiç kaytarmıyorum. Tabi ki Galatasaray'da oynamayı herkes ister. Ama olmadı diye de çok fazla üzülmedim. Çünkü forma şansı çok az bile değil. İmkansız bir şey. Bu yüzden çok üzülmedim. Galatasaray'a transferimin gerçekleşmemesi benim için en hayırlısı oldu diyebilirim. Gençlerbirliği ise Galatasaray'a göre daha mantıklı ve cazipti. Ama orada da forma şansım yoktu. Yani transfer yapacağım diyerek belki futboldan da kopabilirdim. Bence sezon başı Boluspor'da kalmam benim için en doğru ve en mantıklı bir karar oldu. Boluspor'da oynayıp, daha fazla kuvvetlendikten sonra transfer olmak benim için daha iyi olacağını düşünüyorum.
Boluspor forması altında milli takıma kadar seçildin. Göğsünde ay-yıldızı taşımak nasıl bir duygu?
Benim için gurur verici bir durum. Boluspor çatısı altından çıkıp milli takımda forma giymek muhteşem bir duygu. Herkesin küçüklüğünden beri hayalidir diyebilirim. Bende gittiğimde çok mutlu oldum. İnsanın hayallerinin süslendiği bir yer. İnşallah devamı gelir.
İlk transfer ücretinle ne yaptın?
O parayı hiç görmedim (Gülüyor) Profesyonel olduğumda 15 yaşındaydım. İlk transfer parasını da o zaman vermişlerdi. Bende hepsini aileme verdim. Kendi apartmanımıza harcadık. Oturduğumuz evin bir alt katındaki daire amcamların. Ama amcamlarda İstanbul'da yaşadıkları için ilgilenemiyorlar. O daire de boş kalmıştı. İlk paramı da o daire için harcadım. Bu sezonda kendime araba aldım.
Demek ki ilk arabanı kendi paranla aldın.
Evet. Hak ettiğin parayla araba almak muhteşem bir duygu. Hiç kimse sana bir şey demiyor. En ufak bir olayda dahi ailenden