Boluspor da Emre Kılınç bilmecesi sürerken, genç yıldızı menajerler Antalyaspor'a satmak istiyor.

Transfer sezonunun başlamasının ardından Süper Lig de bir çok takımla ismi geçse de bir türlü bitmeyen transferde şimdiki hedef Antalyaspor. Boluspor yönetiminin de satılması yönünde girişimlerde bulunurken, gelen teklifler konusunda şimdiye kadar hiçbir takımla anlaşılamamıştı.

Lige yeni çıkan Antalyaspor, Boluspor'dan Emre Kılınç'ı istiyor. Geçen sezon gösterdiği performansla adeta Boluspor'un kurtarıcısı olan Emre Kılınç, Süper Lig için ismi geçerken şimdiye kadar ismi basında çıkan hiçbir takımla yönetim kurulu anlaşma yapamadı.

Kasımpaşaspor yolundan Önder Özan'nin istifa etmesi sonrası dönen Emre Kılınç için menajerlerin Antalyaspor ile görüştüğü gelen haberler arasında. Antalyaspor ile yakınlığı bilinen Eto'nun Türkiye'ye gelmesinde çalışmaların içinde olan bazı menajerlerin Antalyaspor Başkanı ile Emre Kılınç transferini görüştükleri söyleniyor. Yıldız transferlerinin yanı sıra genç geleceği olan oyuncuları da kadrosuna katmak isteyen Akdeniz temsilcisinin Emre içinde neden olmasın dedikleri gelen haberler arasında. Boluspor yönetiminin de bir an önce transferin bitmesi yönünde gelecek tekliflere açık oldukları söylenirken, yeni bir yapılanmaya giren Boluspor'un ilerleyen günlerde nasıl bir yol çizeceği de merak konusu oldu. Haber Merkezi