2017 U21 Avrupa Şampiyonası elemelerine hazırlanan Ümit Milli Takımı, bugün özel maçta Danimarka ile karşılaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak karşılaşmayı Cihan Ataş yönetecek, Cuma Yıldızturan ve Rıza Çağatay Yüceant'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Fatih Çalışkan olacak. Karşılaşma A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Ümit Milliler, 31 Mart Salı günü de Bosna Hersek ile deplasmanda bir özel maç daha yapacak. Katanj Şehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 15.00'te başlayacak. Mehmet Hacıoğlu ve Emre Aşık yönetiminde sahaya çıkacak Ümit Milli Takımının aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Okan KOCUK(Bursaspor), Muhammed Alperen UYSAL(Galatasaray), Hakan ÇİNEMRE(A. Demirspor), Emre Uğur URUÇ(Adanaspor), Emre TAŞDEMİR(Bursaspor), Ümit KARAAL(Elazığspor), Emre Can COŞKUN(Denizlispor), Ahmet Yılmaz ÇALIK(Gençlerbirliği) Özgür ÖZDEMİR(Nürnberg), Emre KILINÇ(Boluspor), Bilal BAŞACIKOĞLU(Feyenoord), İrfan Can KAHVECİ(Gençlerbirliği) Enver Cenk ŞAHİN(Başakşehir A.Ş.), Okay YOKUŞLU(Kayserispor), Hakan BARIŞ(Manisaspor), Gökhan SAZDAĞI(Manisaspor), Salih UÇAN(Roma), Kaan AYHAN(Schalke 04), Kubilay SÖNMEZ(Şanlıurfaspor), Enes ÜNAL(Bursaspor), Berat TOSUN(Gençlerbirliği), Atabey ÇİÇEK(Hacettepespor)