Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın Bursa Emniyet Müdürü olarak atanmasının ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Polis Baş Müfettişi Mustafa Kızılkaya, şube müdürlerinin görev yerlerini değiştirdi.
17 Aralık Operasyonu sonrası Hükümet-Cemaat gerilimi yaşanmış, devletin içinde paralel yapı var diyen AKP iktidarı başta yargı olmak üzere emniyet teşkilatlarında görev değişiklikleri yapmaya başlamıştı. AKP iktidarı ilk olarak Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşları Bursa Emniyet Müdürü olarak görevlendirmiş, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'ne de Mustafa Kızılkaya'yı atamıştı.
8 ŞUBE MÜDÜRÜNÜN GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLDİ
Bir hafta önce Bolu'da göreve başlayan Kızılkaya, bir haftanın ardından Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli Şube Müdürlüklerinde değişime gitti. Yapılan değişiklik sonrası Eğitim Şube'ye Zafer Topkaya, Çocuk Şube'ye Cihangir Fişek, Koordinasyon Hareket Merkezi'ne Hakan Korkusuz, Sosyal Hizmetler Şube'ye Ali Çalışkan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube'ye Faruk Demir, Asayişe Şube'ye Tuncay Sancak, Teröre Ali Sarıkaya, Toplum Destekli Polislik Memduh Uysal.