İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, 5 Ekim gecesi Bolu Dağı Polis Evi’nde çatıda meydana gelen yangına hızla müdahale ederek tüm binayı sarmasını engelleyen, hem de olası can kayıplarının önüne geçen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Karaçayır’daki itfaiye merkezini İl Emniyet Müdür yardımcıları Aydın Aksoy ve Serdar Çınar ile birlikte ziyaret eden Erdoğan, Bolu Belediye Başkanı Mansur Şen ve İtfaiye Müdürü Mehmet Duman’a Polis Evi yangınında cansiperane çalışılması dolayısıyla Emniyet Teşkilatı adına teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürü Erdoğan: “Çok cansiperane çalıştılar”

Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, yangında itfaiye personellerinin özveriyle çalıştığını anımsatarak, “Polis evimizin çatısında bir yangın meydana geldi. Yangına müdahalesinden dolayı İtfaiye Teşkilatımıza teşekkür etmek için arkadaşlarımızla beraber ziyarette bulundum. Çok cansiperane çalıştılar. Özveriyle çalıştılar, hakikaten gözlerini budaktan sakınmadılar. Ben bu nedenle başta Belediye Başkanımız olmak üzere İtfaiye Müdürümüze ve itfaiye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah emeklerini zayi etmesin, güç kuvvet versin, kazasız belasız görev yapmayı nasip etsin.” dedi.

Başkan Yardımcısı Şen: “İtfaiyemiz bugünler için var”

İtfaiye Müdürlüğü’nden sorumlu Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen ise itfaiye teşkilatının kötü günler için var olduğunu belirterek, Emniyet teşkilatına bir kez daha ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Elif Erdoğan