Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bordo Salon'da gerçekleştirilen sempozyumda konuşan Emine Davarcıoğlu, hemşirelerin görevlerinin çok kutsal ve önemli bir görev olduğunu söyleyerek hemşire adaylarına başarılar diledi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Sağlık Yüksekokulu tarafından ‘Hemşirelikte Kariyer Sempozyumu' gerçekleştirildi. Üniversitenin Bordo Salonu'nda gerçekleştirilen sempozyuma Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Arzu İlçe, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Sempozyumda konuşan AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, sempozyumun faydalı olmasını temenni ederek düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmasının devamında Sağlık Yüksekokulu akademisyenleri ve öğrencilerine müjdeyi veren Rektör Coşkun; Yüksekokulumuzun fiziki imkanları artık yeterli gelmemeye başladı. Bu sebeple yeni bir binaya ihtiyacımız vardı ve sağ olsun Beypi A.Ş. Sağlık Yüksekokulumuza yeni bir bina yapmak için istekte bulundu. Protokolümüzü imzaladık ve şu anda projesi çiziliyor. İnşallah sene sonuna kadar yeni binamız hizmete açılır. Şimdiden başta sizlere ve üniversitemize hayırlı olsun” dedi.

“Hepinize sizi mutlu edecek bir kariyer yolculuğu diliyorum”

Konuşmaların devamında söz alan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ise; Yaşamın büyük bir çoğunluğu, öğrenim kurumlarında daha iyi bir gelecek peşinde koşarken geçiyor, dolayısıyla küçük yaştan itibaren aslında hepimiz bir kariyer koşucusuyuz. İlköğrenim yıllarında bizler bunun farkında değilken, ebeveyn farkındalığı bizi bu süreçte yönlendiriyor, ardından üniversite yıllarında bizler de ister istemez aynı kaygıların peşinde ilerlerken buluyoruz kendimizi. İyi bir kariyer için elbette iyi bir eğitim olmazsa olmazlardan” dedi. Haber Merkezi