Gerede'de Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Gerede Emniyeti, Şehit ve Emekli Emniyet mensuplarıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi.

10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle Gerede'de Polis Haftası etkinlikleri kapsamında perşembe günü şehit polisler için Yeni Camii'nde mevlid-i şerif okuttu. Daha sonra Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit ve Emekli Emniyet mensupları ile yemekte bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe emekli eski emniyet mensupları, polis emeklileri ve şehit aileleri katıldı. Misafirlerle yakından ilgilenerek hoş sohbet eden Emniyet Müdürü Veli Gözütok, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman birlikte olup ihtiyaçlarınızı gidermek ve güvenliği sağlamak için çalışacaklarını söyledi.

Emekli polis kardeşlerinden ve şehitlerden bu vatanı devraldıklarını kaydeden Gözütok, Bu vatanı siz bizlere emanet edip canlar verdiniz. Bizde bundan sonraki neslimize güvenli bir ortam bırakmak için ekiplerimizle gece gündüz emek ve çaba harcayacağız. Bundan şüpheniz olmasın. Her zaman gelip ziyaret edebilir, yardımcı olabileceğimiz konularda elimizden gelen gayreti göstereceğimizden şüpheniz olmasın. Size bir telefon kadar uzağız. Bu duygu ve düşüncelerle davetimize teşrif edip geldiğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

9 Nisan Perşembe günü ise saat 12.00'dan öğle namazına kadar okunan mevlid-ii şerife Kaymakam Arslan Yurt, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Şahin, Emniyet Müdürü Veli Gözütok, daire amirleri, emekli emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı. Cami çıkışında emniyet mensupları tarafından lokum dağıtıldı. Haber Merkezi