Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinin (TEMAD) Bolu Şubesi, 31. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Anıtpark'ta bir araya geldi.

31. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir'de bir araya gelen TEMAD üyeleri, Anıtpark'ta bulunan Atatürk Heykeli'ne çelenk bıraktılar. Yıl dönümüyle ilgili açıklamalarda bulunan TEMAD Bolu Şube Başkanı E. Kd. Bçvş Kemal Karaca, TEMAD Türkiye'nin önde gelen sivil toplum örgütlerinden biri olup, 96 dernek şubesi 120 bine yakın emeklisi ve 100 bin halen çalışanı ile her alanda kendini kanıtlamış bir sivil toplum örgütüdür. Bizler Türk Silahlı Kuvvetlerinde teknik ve idari kadrosuyla onurlarıyla çalışıp emekli olmuş astsubaylarız Derneğimizin amaçları; Ulu Önder Atatürk'ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği laik ve demokratik cumhuriyete sonsuza kadar sahip çıkmak ve al bayrağımızın bütün yurt sathında hür dalgalanmasını sağlamaktır. Üyelerimizin hak ve menfaatleri doğrultusunda yıllardır verilmeyen haklarımızın savunucusu olmaktır. Ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir. Huzur ve refah içerisinde yaşayabilmek için mücadele etmek hepimizin görevidir.

Misak-ı milli hudutları içerisinde bu toprakları korumak ve kollamak için profesyonel askerliği seçmiş olan bizler laik ve demokratik Cumhuriyetin savunucuları olarak ülkemizin huzur ve güvenini bozmak isteyen yıkıcı ve bölücü her türlü terör örgütü ve dış mihraklar şunu unutmasınlar ki, emekli dahi olsak karşılarında bizleri bulacaklardır. Vatan uğruna mücadele vermiş başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden tüm meslektaşlarımızı rahmet ve minnet ile anarken tüm astsubaylarımızın kuruluş gününü yürekten kutluyorum” dedi. Haber Merkezi