Elit U19 Ligi'nde Boluspor U19 galibiyet özlemini 5 haftaya çıkardı. Alanyaspor deplasmanında geriye düşmesine rağmen beraberliği sağlayan temsilcimiz Akdeniz deplasmanında mağlup olmaktan kurtulamadı.

Boluspor U19 Alanya deplasmanından da eli boş döndü. U19 liginde galibiyete hasret kalan temsilcimiz 3 puan hasretine Alanyaspor deplasmanında son vermek istiyordu. Lig'de 1 maçı eksik olmasına rağmen 9. hafta karşılaşmasına çıkan Boluspor U19 rakibi karşısında maçın başlarında kalesinde gördüğü gole engel olamadı ve ilk yarıda 1-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında beraberlik golünü isteyen Boluspor U19 karşılaşmanın 50'inci dakikasında Mutlu Güler ile çok istediği gole kavuştu. Beraberlik golünün ardından ev sahibi ekip Alanyaspor 53'üncü dakikada ilk golün sahibi Melih Sait ile maçta 2-1 öne geçti. Oyunda öne geçmesinin ardından kalesini de gole kapayan Alanyaspor maçın 66'ıncı dakikasında Ahmet Ufuk ile bir gol daha bulup skoru 3-1 getirdi. Bu dakikanın ardından maçta gol olmayınca deplasmanda mağlup olmaktan kurtulamayan temsilcimiz galibiyet hasretini 5 haftaya çıkarırken son haftalarda kalesinde gördüğü gollerin ardından ligde en çok gol yiyen 3 takım arasında olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Fahri GÜNDÜZ