Geçmiş olduğumuz akşam İzzet Baysal Caddesi'ne bayrak asmak isteyen HDP'liler tarafından 2 kişinin bıçaklanması sonrasından demokratik tepki yürüyüşü gerçekleşti.

İzzet Baysal Caddesi'ne bayrak asmak isteyen HDP'liler ile bir grup vatandaş arasında çıkan tartışma sonrası bıçaklanan 2 vatandaşımız sonrası demokratik tepki yürüyüşü gerçekleşti. Yürüyüşte Ülkü Ocakları Başkanı Adem Evci, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mahmut Alan ve Türk İş İl Temsilcisi, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Özgür Elçi konuşma yaparak olaylara tepki gösterdi.

ELÇİ; BU SON OLAY OLSUN”

Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Özgür Elçi, Gece yaşanan olaydan dolayı hem HDP'yi hem de bunlara dışarda elinde sopasını tutan kesimleri ve geçen hafta burada 1 Mayıs olaylarında burada bayrak açtılar, biz burada yoktuk ve bunlara şehir içinde çanak tutanlar oldu. Ben bunları kınadım, tekrar kınıyorum. Eğer gidip siyaset yapacaksanız, sandıktan çıkacaksınız. Siyasetinizi mecliste yapacaksınız. Burada şehir içinde, kampüste, bizim evlatlarımıza, kardeşlerimize saldırma. Kimseyi provoke etme. Buradan hepinize sesleniyorum. Bu yaptıklarınız son olsun. Eğer bir daha böyle bir şey başımıza gelirse, cevabımız böyle olmaz daha sert olacaktır. Bizler sağ duyulu insanlarız. Buradan arkadaşlarımıza da sesleniyorum; kimse yalnız başına hareket etmesin” dedi. Haber Merkezi