Bolu Valisi Aydın Baruş Bolu Belediyesi ve Bolu Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa açılan Bolu Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının 2014-2015 dönemi yılsonu sergisini ziyaret etti. Sergilenen ürünleri inceleyerek yaptıkları ürünler hakkında kursiyerlerden bilgiler alan Vali Baruş, kursa katılan tüm kursiyerleri tebrik ederek kutladı.

Bolu Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının 2014-2015 dönemi yılsonu sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Bolu Belediyesi ve Bolu Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa açılan 80 kursa katılan toplam bin 600 kursiyer, açılan sergide yıl boyunca öğrendiği ve uygulamaya geçirdiği ürünlerini sergileme imkânı buldu.

İsmet Paşa Caddesi üzeri, Kültür Park ve Yeraltı Katlı Otoparkın en üst katında bulunan kurs ve sergi alanını gezen Bolu Valisi Aydın Baruş'a Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bayır da eşlik etti.

Bolu Valisi Baruş ziyarette tüm ürünleri inceledi. Ürünlerin başında bulunan kursiyerler ile de sohbet gerçekleştiren Vali Baruş, ev hanımlarının ekonomilerine katkıda bulunmasını sağlamak için açılan kursların amacına ulaşmasının önemli olduğunu kaydederek kursa katılan kursiyerleri kutladı.

Bolu Valisi Aydın Baruş ayrıca Bolu Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde yer alan Bolu Evi'ndeki yöresel mutfağı da ziyaret ederek, kurs öğretmeni Sayfiye Metin'den yöresel ürünler hakkında bilgi aldı. Haber Merkezi