Karacasu Belediyesi ve Karacasu İlk ve Orta Okulu Aile Birliğinin iş birliği ile öğrencilere ve okula katkı sağlamak amacıyla Karacasu Belediyesi Düğün ve Kültür Salonu'nda kermes düzenledi.

Karacasu'da okul ve öğrenciler için organize edilen, kermes bu yılda coşkuyla halka açıldı. Karacasu İlk ve Orta Okulu Aile Birliği tarafından düzenlenen etkinliğe Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydilli, Bolu Belediye Meclis Üyesi Ercan Üsküp, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta kermes hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Celal Beydilli, Biliyorsunuz okulların bir ödeneği yok. Çocuklarımızın ve okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için her sene bu kermesi düzenliyoruz. Okul Aile Birliği, okul müdürümüz, belediyemiz ve iş adamlarımız sağ olsunlar bu kermes için çok yardımcı oldular. Bizler de belediye olarak bize düşen görevi yerine getiriyoruz. Kermesimiz güzel ama hava şartları biraz olumsuzdu. Hava güzel olsaydı daha güzel etkinliklerimiz olacaktı. Geçen sene biliyorsunuz burada Sakarya'nın Taraklı ilçesinden müzisyen arkadaşlarımızı ağırlamıştık. Panayır havasında bir kermes gerçekleştirmiştik. Yani burada en ufak bir alış veriş yapan kimse, okulumuza gelir sağlayacak. Temennimiz budur. Çekilişlerimiz olacak. Çekilişte televizyon, bisiklet, bulaşık makinesi, bilgisayar gibi güzel hediyelerimiz var. Güzel bilet satılır, vatandaşlarımız da duyarlı olursa güzel bir kermes olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Beydili'nin konuşmasının ardından kermesin açılışı yapıldı. El emeği ürünlerin yer aldığı kermeste çekilişte yapılarak hediyeler sahiplerini buldu. Haber Merkezi