Mudurnu Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Almacık Orman İşletme Şefliği ve Sarpuncuk Orman İşletme Şefliği sınırları dahilinde bulunan Gökören, İğneciler, Elmacıkdere, Keçikıran Köyleri ile Ferüz Köyünün Aşağı Feruz Mahallesinin yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları İşletme Müdürlüğüne ait dozer ve greyderle ulaşıma açıldı.

Köylerin bağlı oldukları Belde ile Belediyelerin bulunduğu yerleşim yerlerine giden güzergahta yer alan ana köy yolları ile bağlantılarının açılması sonucunda, vatandaşların temel ihtiyaçlarını giderebilmeleri sağlanarak olası bir afet, hastalık, ölüm vb. olumsuzluklar karşısında mağduriyet yaşamaları önlendi. Ayrıca bu köylerde yoğun kar yağışı sebebi ile yaşanan elektrik kesintisi ve diğer arızalarında giderilmesine olanak sağlandı.

Orman İşletme Müdürü Metin Akbaş ile Orman İşletme Şefi Semih Can'ın sevk ve idaresinde gerçekleşen çalışmalarda iş makinalarında görevli operatörler Uğur Sarı ve Dursun Koymatlı'nın başarılı performansları ve bölgede görevli orman muhafaza memurlarının katkılarıyla söz konusu köylerin merkezlerle olan bağlantı yollarının tamamı kardan temizlenerek ulaşıma açıldı. Bu köylerde yaşayan vatandaşlar idaremize ait iş makineleri ile İşletme personelini karşılarında görünce büyük bir sevinç yaşayarak memnuniyetlerini ifade ettiler. Haber Merkezi