HighWay Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM) Anneler Gününü müthiş bir kampanya ve etkinlikler zinciri ile kutladı.
11 Mayıs Pazar Günü HighWay Outlet AVYM 'de Anneler Günü kutlandı. Mayıs'ın ilk günü itibari ile başlayan Anneler Günü Kampanyası ayın 11'ine kadar devam etti. 11 Mayıs Pazar günü Çarkıfeleği çeviren tüm ziyaretçilere hediyeler dağıtıldı.
Kampanya kapsamında buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, televizyon gibi beyaz eşyalar, yemek takımı, kahvaltı takımı gibi mutfak eşyaları, t-shirt, aksesuar, ayakkabı gibi giyim eşyaları, deodorant, krem gibi kozmetik ürünleri, AVYM'mizin food court alanında ki tüm restoranlardan yemek menüleri, HighLand, Spor Aktivite Merkezi ve CineWay 'den biletler verildi. Annelerin Günü için HighWay Outlet AVYM 'de gün boyunca karanfil dağıtımı yapıldı.
Anneler günü için ‘Anne' temalı Down Sendromlu çocukların çizdiği resimlerin sergisi yapıldı. AVYM'nin ortak alanında Osmanlı'dan kalma Kaat'ı Sanatının örneklerini temsil ettiği bir sergi açıldı. Sergiye katılım çok yoğun oldu. Ayrıca AVYM 'nin çeşitli yerlerine atölyeler kuruldu. ‘En Güzel Dokunuş' atölyesinde ziyaretçilerin el izleri alçıya alınarak ve süslenerek hediye edildi. ‘Pasta Atölyesi'nde birbirinden lezzetli pastalar yapıldı. Ayrıca Bay Sergio ve asistanı sahne etkinlikleriyle Annelere doyasıya eğlendikleri muzip yarışmalardan oluşan bir gün geçirmelerini sağladı.