Yıl boyunca her ayın 14'ünde birbirinden güzel etkinliklerle kutlanan 2014 Bolu Yılı'nın sekizinci etkinliği, 14 Ağustos Perşembe günü Kent Meydanı'nda dolu dolu geçecek.

Her ayın 14'ünde kutlanan Bolulular Günü 2 gün sonra Kent Meydanında çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Yine el emeği göz nuru ürünlerin standlarda sergileneceği kutlamalarda, sanatçılar da konserleriyle Bolu halkına eğlenceli saatler yaşatacaklar. Bolulular Günü'nün klasiği haline gelen Binbir Emek Pazarı saat: 10:00'da Kent Meydanındaki standlarda el emeği göz nuru eli işi ürünler ve yöresel tatlar alıcıları ile buluşacak.

Yerel seçim döneminde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz için yaptığı rap şarkı ile bilinen Ak Gençlik Üyesi Mustafa Burak Köroğlu, 14 Bolulular Günü'nde ilk kez sahne alacak. Bolu Belediyesi Kent Meydanı etkinlik sahnesinde Saat 15.00'te Bolulu vatandaşlarla buluşacak olan Burak Köroğlu, yeni rap şarkılarını da ilk kez Kent Meydanı'nda seslendirecek. Akşam ise Mihriban Türkmen ve Sıtkı Akın birbirinden güzel türkülerle Boluluları eğlendirecek.