Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı Esnaf Odalarının Genel Sekreterlerine yönelik hizmet içi eğitim semineri Birlik Eğitim ve Toplantı Salonunda yapıldı.
Seminerin açılışında bir konuşma yapan Birlik Başkanı Tahir GAYRET, genel sekreterlerin önemini vurgulayarak genel sekreterlerin kendilerini devamlı yenileyerek bilgi yönünden çok donanımlı olmaları gerektiğini belirtti.
İleriye dönük yapılacak çalışmalardan bilgiler veren başkan GAYRET, genel sekreterler görevini iyi yapması halinde odaların problemlerini asgariye indirebileceklerini söyledi. Birlik Başkanı Tahir GAYRET, BESOB Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan ayrıca BESOB'un ileriye dönük yapması gereken projeler ile ilgili bilgi verirken, bu projelerde oda genel sekreterlerinin çok önemli bir yer tuttuğunu belirtti.
Seminerde Birlik Genel Sekreteri Ramazan GÜZEL, sene sonu itibariyle oda genel sekreterlerinin neler yapması gerektiği konusunda bilgiler verdi.
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Bolu Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Tolga KAYA, Ajansın çalışmaları ve destekleri hakkında bilgiler verdi.
Seminer sonunda Birlik Başkanı Tahir Gayret yaptığı konuşmada genel sekreterlere yönelik proje hazırlama ve Girişimcilere rehberlik edebilmeleri için mutlaka önümüzdeki günlerde eğitim verileceğini söyleyerek seminere son verdi.