Türk Kızılayı Bolu Şubesi tarafından düzenlenen basın toplantısında Türk Kızılayı'nın Ramazan ayı boyunca yaptığı yardımlar hakkında bilgi verilerek Bolu halkının göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü de Bolu halkına teşekkür edildi.

HABER: ELİF ERDOĞAN

Türk Kızılayı Bolu Şubesi olarak Ramazan ayı boyunca kurulan stantlarda 19833 TL fitre, 2923 TL bağış, 12697 TL zekat ve 1279 adet gıda kolisi bağışı toplanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan ve Türk Kızılayı Bolu Şubesi adına Bolu halkına teşekkürlerini ileten Kızılay Bolu Şubesi Yönetim Kurulu Genel Sekreteri İsmail Erdoğan şu ifadelere yer verdi;

“BOLU HALKININ FİTRE, ZEKAT VE GIDA KOLİSİ BAĞIŞLARINI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRDIK”

“Türk Kızılayı Bolu Şubesi olarak geçirmiş olduğumuz Ramazan Ayı boyunca yaptığımız çalışmalar sonucunda, hayırsever Bolu halkının Fitre, Zekat ve gıda kolisi bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.

İyiliğin ve yardımlaşmanın en üst düzeyde hissedildiği bu mübarek ayda Bolu halkının duyarlılığı sayesinde ihtiyaç sahiplerinin sofralarına ve geçimlerine destek olduk. Kızılay Bolu Şubesi Migros, İzzet Baysal Caddesi ve Şube binasında kurduğu stantlarda Yönetim Kurulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, gönüllüleri ve çalışanları ile yoğun bir çalışma yaparak çok sayıda bağışçı ve ihtiyaç sahibine ulaştı. Hayırsever Bolu halkı, Kızılay Bolu Şubesine yaptıkları 19.833,50 TL fitre, 2.923,00 TL bağış, 12.697,50 TL zekat, 1279 adet Gıda Kolisi bağışı ile çok sayıda ihtiyaç sahibinin Ramazan ayında yüzünü güldürmüştür. Gıda Kolilerinin dağıtımı yıl boyunca yapılmaya devam edecektir. Ayrıca tüm yıl olduğu gibi ihtiyaç sahiplerinin, özellikle öğrencilerin giyim ihtiyaçları da sürekli olarak karşılanmaktadır. Türk Kızılayı Bolu Şubesi olarak, Ramazan ayı boyunca halkımızın bize gösterdiği güven ve desteğe teşekkür ederiz”