AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, yerel seçimlerin yapılmasına kısa süre kala ilçelere gezilerini sıklaştırdı. İlçelere giderek ilçe Belediye Başkan adaylarına ve İl Genel Meclis adaylarına destek veren Ercoşkun, Belediye Başkan adayları ile evleri geziyor, kahve toplantıları ile başkan adaylarına destek istiyor.
Yaptığı geziler ile ilgili bilgiler veren Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, ilçeleri ziyaretlerle hem adaylara destek verdiğini hem de köylere kadar giderek vatandaşların sıkıntılarını ilk ağızdan dinlediğini dile getirdi. Belediyecilik bizim işimizdir” diyen Ercoşkun, seçimlerde Bolu Merkez ve tüm ilçelerin oylarına talip olduklarını dile getirdi.
Yerel seçimlere kısa bir süre kala tüm partiler çalışmalarına hızla devam ederken, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun da son 9 günde 5 ilçeyi gezdi. Göynük, Mudurnu, Seben, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerini gezen Ercoşkun, hem Belediye Başkan Adaylarına destek veriyor hem de köylere kadar giderek sıkıntıları kendisi dinliyor.
“HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ YİNE BİZDEN YANA”
Yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla sık sık sohbet eden ve Ak Parti adaylarına destek isteyen Ercoşkun, Vatandaşlarımızın desteği bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Demek 2002 yılından beri doğru yoldayız. Biz Genel Başkanı Belediyecilikten gelen bir partinin Milletvekilleriyiz. Biz Türkiye'ye Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız Belediyeciliği öğrettik. Yaptığımız ziyaretlerde bir kez daha görüyoruz ki halkımızın teveccühü yine bizden yana” dedi.
“AK PARTİ HERZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDA”
Ziyaretlerde ilçe merkezlerini gezmenin yanı sıra köylere de giden Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ben halkımızın sıkıntılarını ilk elden duymak için yalnızca merkezleri değil, köylerimize kadar giderek Ak Parti'nin her zaman yanlarında olduğunu göstermek istiyorum. Bu ziyaretlerde vatandaşlarımız bizlere sıkıntılarını anlatıyor ve bu sıkıntılarını hemen gidermek için uğraşıyoruz. Onlar bize destek olduğu sürece bütün sorunlarını gidermeye de talibiz” şeklinde konuştu.
“HAVALAR DÜZELİNCE YOL YAPIMLARI HEMEN BAŞLIYOR”
Yaptığı ziyaretlerde merkez-ilçe bağlantı yollarını da incelediğini söyleyen Milletvekili Ercoşkun, Bolu- Göynük, Mudurnu – Taşkesti, Bolu – Seben ve Mudurnu – Abant arasındaki yol yapımlarının ihalesinin tamamlandığını,havalar düzelince yapımlarına başlanacağını söylerken, Dörtdivan – Yeniçağa arasındaki yolun ihalesinin de bu yıl içinde yapılacağının müjdesini verdi.