Mengen Aşçılar Festivali'nde Yayla'nın yeni ürünü ile Dünya'nın en büyük pilavı yapılacak.

Piyasaya hızlı bir giriş yapan Karacadağ Pirinci, giderek daha geniş kitlelere ulaşırken sektörün profesyonelleri tarafından da her geçen gün daha fazla tercih ediliyor. Türkiye Aşçılar Federasyonu-TAFED tarafından denenerek onaylanan ve bağlı derneklerle birlikte gerçekleştirilen faaliyetlerle de bütün TAFED üyeleri tarafından kullanılır hale gelen Karacadağ Pirinci şimdi de Mengen Aşçılar Festivali'nde ulusal ve uluslararası düzeyde görücüye çıkıyor.

Mayıs Ayı'nda Ankara'da düzenlenen TAFED-Yayla İşbirliği Anlaşması İmza Töreni'nin ardından sektörel açıdan stratejik noktalarda gerçekleştirilen başarılı etkinliklerle; Marmaris, Manavgat, Alanya, Kapadokya, Bursa ve Eskişehir'de yüzlercesi aşçı ve binlerce kişiye doğrudan ulaşıldı. 27 Eylül 2014 tarihindeki Mengen Aşçılar Festivali'nde yapılacak olan ”dünyanın en büyük pilavı” da bu etkinlikler zincirindeki en yeni ve etkili halkayı oluşturuyor.

Genel politikaları ve yaklaşımları itibariyle aşçıların daima yanında olan Yayla, aşçılardan gelen talepler ışığında Ar-Ge faaliyetlerini yoğun biçimde sürdürmekte ve daha ekonomik, kaliteli ve sağlıklı ürünler geliştirmeye devam etmektedir. Tüketicinin ve sektör profesyonellerinin her zaman yanında olan Yayla, emeğin, tasarrufun, zamanın ve sağlığın değerini bilerek faaliyet sürdürmektedir.