Taraftarı önünde aldığı galibiyetin ardından deplasmanda oynayacağı Gaziantep Belediyespor karşılaşması hazırlıklarına hemen başlayan Boluspor, Pazartesi günü ilk çalışmasını yaparken Salı günü ise kırmızı beyazlı oyunculara izin verildi.
Haftalar sonra iç sahadaki galibiyet hasretine son verdikten sonra üst sıralara tırmanan Boluspor, Gaziantep Belediyespor hazırlıklarına Pazartesi günü başlamıştı. Kırmızı beyazlılarda Salı günü ise Teknik Direktör Oğuz Çetin'in oyuncuların iki haftalık yoğun çalışma programlarından dolayı antrenmanı iptal ederek, futbolcularına izin verdi.
Gaziantep Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün devam edecek olan Boluspor, günü çift antrenmanla tamamlayacak. Sabah kuvvete dayanıklı bir çalışma yapmayı düşünen Boluspor, akşam ise taktik çalışması yapacak.
Öğleden sonra ise günün ikinci çalışmasını yapmayı düşünen ekibimiz, taktik antrenmanı ile günü tamlayacak. PTT Birinci Ligde ilk yarının son maçına çıkmaya hazırlanan Boluspor'da hedef son maçta galibiyet.
Kırmızı beyazlı ekibimiz ligin son maçına hazırlanırken, Gaziantep Belediyespor maçından galibiyet bekliyor.