Türkiye U16 Şampiyonasında Boluspor finale çıkmak istiyor. B grubunda bulunan kırmızı beyazlılar, oynadığı iki maçta 4 puan alarak liderlik koltuğuna otururken temsilcimiz Cuma günü saat 18:00 de Antalya Wow Topkapı Palas futbol sahalarında Bucaspor ile karşılaşacak.

Her yıl Boluspor'a final kapıları açtıran Altın Çocuklar bir kez daha Türkiye finalleri arenasında boy gösteriyor. U16 Türkiye Şampiyonasında B grubunda Fenerbahçe, Bucaspor, İnegölspor ile aynı gurupta yer alan temsilcimiz, ilk maçında Fenerbahçe'ye karşı 3 puanı almasını bilmişti.

Altın Çocuklar ikinci maçta ise İnegölspor ile karşılaşıp bu maçta bir defa geriye düşmesine rağmen, geriden gelip öne gecen Boluspor U16 şansız bir gole sahada 2-2'lik sonuçla ayrılıp 1 puana razı olmuştu. İnegölspor karşısında oynanan futbol ve kaçırılan goller heyecanı üst seviyeye çıkartırken, Boluspor U16 Perşembe gününü dinlenerek geçirerek Bucaspor ile oynayacağı grup liderlik maçını düşünmeye başladı.

Gruptan lider çıkmak ve A grubu ile final oynamak isteyen Boluspor U16, Bucaspor karşısında mutlak galip gelmek isterken, alacağı bir puanla da Türkiye Şampiyonasında 3-4 maçı oynamaya hak kazanacak.

U16 Türkiye şampiyonasında 8 takım yer alırken, kırmızı beyazlılar takımlar arasında tek yenilmeyen takım. Kırmızı beyazlı oyuncuların oynadıkları karşılaşmalar tüm futbol otoriteleri tarafından yakinen takip edilirken, şimdiye kadarda en çok ilgiyi alan takım oldu. Haber Merkezi