Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı ve mahalle muhtarlarının işbirliğinde başlatılan mahalle iftarları devam ediyor.
İftar programları kapsamında Vali Ahmet Zahteroğulları ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz düzenlenen iftar yemeğinde Sandallar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiler.
Sandallar Camii bahçesinde düzenlenen iftar programına Vali Ahmet Zahteroğulları, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcıları Hüseyin İka, Emine Davarcıoğlu, belediye meclis üyeleri, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Sandallar Mahallesi Muhtarı Ahmet Ersoy ve mahalle sakinleri katıldı.
İftardan önce İl Müftülüğü 'ne bağlı din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim okunarak ilahiler seslendirildi.
İftar saatine bir saat kala programın yapıldığı alana gelen Vali Ahmet Zahteroğulları ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet ettiler.
Akşam ezanının okunmasıyla birlikte açık havada, cami bahçesinde kurulan yer sofrasında oruçlarını açan protokol üyeleri ve mahalle sakinleri yoğurtlu çorbadan, etli pilava, üzüm hoşafından, nohut yemeğine kadar eski düğün sofralarını aratmayacak şekilde el emeği ile hazırlanan yöresel yemeklerin tadına da baktılar.
İftar sonrası ise yapılan toplu duanın ardından semaya açılan eller hep birlikte amin dedi.
Sandallar Mahallesi'nde gerçekleşen toplu iftar programı sonrasında ise Bolu Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Kent Meydanı'nda Tasavvuf Müziği Konseri düzenlendi.