Gerede'de Atatürk Bulvarı üzerine konulan dubalarla ilgili görüş alış verişinde bulunan esnaflar, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'a ziyaret gerçekleştirdi.

Gerede'de yaklaşık 2 ay önce trafiği rahatlatmak ve düzene koymak için konulan dubalardan, Hal pazarında bulunan market, manav, kasap, optik ve tavuk dükkanı işleten yaklaşık 10 işletme sahibi, aylardır işlerinin azaldığından dolayı dert yanarak, Atatürk Bulvarı üzerindeki Cumhuriyet Meydanı'ndan hal pazarına bağlayan pastane karşısındaki alana konulan dubalar için Belediye Başkanı Allar'a ziyaret gerçekleştirdiler. Hal pazarında bulunan esnaflar konuyla ilgili yaptığı konuşmada, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ı ziyaret edip dubaların kaldırılmasını istediklerini belirterek, ‘'Esnaf grubu olarak işlerimiz dubalardan sonra etkilendi, bizde bunu Başkanımıza söyledik” dediler.

Hal pazarındaki dubalardan şikayet yok

Hal pazarına konulan dubalardan şikayetçi olmadıklarını belirten Esnaf Grubu, ‘'Hal Pazarı'na balıkçıların önüne konulan dubalardan bir mağduriyetimiz yok, onlar yerinde bir karar. Trafiği rahatlattığını düşünüyoruz. Bu konudan dolayı Başkanımıza teşekkürlerimizi ilettik'' dediler.

Esnaf grubu, seçimden sonra Allar'ı yakından takip ettiklerini çalışmalarını takdir ettiklerini sözlerine eklediler. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise, esnaf grubunun yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, esnafın taleplerini dinlediğini gerekenin yapılacağını kaydetti. Allar, dubalarla ilgili durumun yakın zamanda İlçe Trafik Komisyonu'ndan onaylandığını ama konuyla ilgili görüşüp yakın zamanda esnaf grubunu ziyaret edip alınacak kararı paylaşacağını ifade etti.

Haber Merkezi