Geçtiğimiz dönem Bolu Barosu Başkanlığı görevini yürüten Av. Gazanfer Günler, bürosunda kalp krizi geçirdi. İzzet Baysal Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan Günler'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi.
Borazanlar Mahallesi'ndeki kendisine ait hukuk bürosunda aniden fenalaşarak yere düşen ve geçirdiği kalp krizi sonrası beynine oksijen gitmeyen Avukat Gazanfer Günler'in, kalbi durduktan sonra olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından tekrar hayata döndürüldüğü öğrenildi. Günler daha sonra İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi'ne ve daha sonra ise AİBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Günler'in ailesinin, bilinci kapalı olarak yoğun bakıma alınan ve hayati tehlikesi bulunan Gazanfer Günler'in İstanbul'a sevkini istediği belirtildi. Tıp Fakültesi'ne yakınları ve avukatları akın ederken, MHP eski Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş'in de kayınbiraderi olan Bolu'nun ünlü avukatı Gazanfer Günler'in durumunun kritik olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.