Bir yıldır devam eden sevgi, ünlü oyuncuyu Bolu'ya getirtti. Kanal 7'de yayınlanan Elif adlı dizinin Kenan karakteri Altuğ Seçkiner, down sendromlu Fatma Nur'un kendisine olan hayranlığını duyunca Bolu'ya geldi. Seçkiner'e ziyaretinde Sanatçı Bayhan da eşlik etti.

Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Öğrencisi Fatma Nur, Kanal 7'de izlediği Elif adlı dizinin Kenan karakteri Altuğ Seçkiner'e derin bir hayranlık duymaya başladı. Bir yıl boyunca hayranlığını ailesi ve eğitimcileriyle paylaşan Fatma Nur'un bu çağrısına Köroğlu Engelsiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selda Ay cevap verdi.

Köroğlu Engelsiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selda Ay dizi oyuncusu Altuğ Seçkiner'e ulaşmayı başardı ve Fatma Nur'un özel durumu ile kendisine olan sevgisinden bahsederek Seçkiner'i Bolu'ya davet etti. Daveti geri çevirmeyen Altuğ Seçkiner, Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin konuğu oldu. Genç oyuncuyu karşısında gören Fatma Nur ise gözyaşlarına hakim olamadı. Oyuncu Seçkiner ile birlikte Sanatçı Bayhan'ın da konuk olduğu eğitim merkezinde düzenlenen programda tam bir sevgi seli yaşandı. Seçkiner'i kapıda karşılayan Fatma Nur uzun süre Altuğ Seçkiner'e sarıldı ve sevgisini dile getirdi.

Oyuncu Seçkiner'e ve Sanatçı Bayhan'a davetlerini geri çevirmeyip geldikleri için birer teşekkür plaketi sunan Selda Ay, eğitim merkezinde konuklar için bir de program düzenledi. Öğrenciler önce konuklar için folklor gösterisi yaptı, ardından koro türküler seslendirdi. Belediye Başkan yardımcısı İhsan Ağcan tarafından Oyuncu Altuğ Seçkiner ve Bayhan'a teşekkür plaketlerinin verilmesinin ardından eğitim merkezinde yemek yendi. Programın tüm aşamalarında ise Fatma Nur bir an bile olsun Seçkiner'in elini bırakmadı. Programda Bayhan mini bir konser verdi.